fredag 4 september 2009

Världens bästa klubb

Det var en gång en klubb. Klubben drevs av Stockholms tre bästa djs på Stockholms bästa klubblokal och där spelades Stockholms bästa musik. De tre Sistahs J, P och M var med nästan varje gång. En inledande hostning från Beatnuts, introt till Log on, första tonerna till This charming man eller Let's put things forward och vi var ute på dansgolvet. Och vi stannade där till klubben stängde.

Det här var några år sedan och klubben finns inte längre. Saknar den massor men har många roliga minnen från den förutom all bra musik: den ständiga jakten på den perfekta klubbtröjan, den snälla dörrvakten, allt dansande, hur fantastiskt livet var just där och då, alla fniss kring vårt avgudande av da dj's musikval (men vi var absolut inga groupies!), våra uppmuntrande tillrop till da dj's för deras musikval, våra och andras dansstilar, upptäckten av nya låtar, insikten att hip hop är grymt bra (trots vissa texter), bartendern, da cusack step, frågor i dj-båset mm, mm.

Det finns en låt och framför allt en video som påminner mig om vår kära klubb. Den innehåller två av da dj's, klubblokalen, några fellow klubbare, vakten, backen upp till klubben, innerrummet vi hyrde till vår födelsedagsfest med efterföljande klubbande och det är dessutom en väldigt bra låt. Så därför blir detta veckans klipp:

Videon är "Jag ber dig" med Magnus Carlson, platsen Mosebacke, klubben Beatbox.

1 kommentar:

  1. Aaah, those were the days... :) Du träffade mitt i prick med din beskrivning!! / Sistah J

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen