söndag 14 juni 2009

Regn hos mig och JC

Det har regnat hela helgen, nonstop. Känns ganska skumt att det är midsommar om en vecka och semester om två veckor. Känns mer som september och höst. Men detta är ingen väderblogg, det talas tillräckligt med väder dessa dagar. Funderade på om det fanns någon bra regnfilm, men kom då på att min och Twins absoluta favoritskådis sen gymnasiet ju ofta befinner sig i regn och tack vare Youtube och ett annat fan finns det samlat i detta excellenta klipp. Notera också den ständigt uppvikta kragen. Det har vi gjort.

Sökte på skoj på Rain på Youtube och hittade en koreansk artist vid namn Rain, aningens influcierad (sagt med Lena Ph-röst) av Michael Jackson i sin dansstil, här i låten "I'm coming" med lååång video, som sagt, han gillar nog MJ.

Milli Vanillis låt Blame it on the rain, som var min kompis Ekots favoritlåt en kort period i högstadiet, förtjänar inte att länkas till. Singing in the rain känns för obvious. Orups Regn hos mig och Carolas Det regnar här i Stockholm idag får dock bli länkade, i sin egenskap som svenska gamla nostalgidängor. En annan gammal regngoding är ju denna klassiker från 1982 :) Men det regnar dock inga män här tyvärr men trevligt vore det ;)

1 kommentar:

  1. Indeed we have :) Noterat kragen alltså :)

    Jo, det regnar mkt på honom minsann. Eloge för klipp :)

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen